In gesprek met Gertrude Klinkhamer in het Odensehuis

8 Nov 2018

 

 

 

 

 

‘IN GESPREK MET’ SCHRIJFSTER GERTRUDE KLINKHAMER OVER MOOI OUD ZIJN'

 

Zutphen, 29 oktober 2018

 

Hoe word je mooi oud? En hoe blijf je dat? Wat is mooi? Hierover gaat ‘In Gesprek Met’ van het Odensehuis Zutphen. Op woensdag 14 november is Gertrude Klinkhamer namelijk vanaf 19.30 uur te gast aan de Tengnagelshoek 6.

 

Gertrude Klinkhamer schreef samen met Joke Roeleveld het boek ‘Mooi oud zijn, mooi oud worden.Een zoektocht’. Ze startten een briefwisseling met als hamvraag hoe we in Nederland oud worden, welke invloeden onze cultuur hierop heeft en wat nu eigenlijk mooi is. En dat alles met een zeer persoonlijke noot. Zo praat Joke over verweren in plaats van vergrijzen en stelt Gertrude zichzelf niet langer de vraag waarom ze hier is, maar probeert ze antwoord te krijgen door alles te leven. Benieuwd of ze nu alles leeft en daardoor weet hoe je mooi oud bent en blijft? Kom luisteren naar het gesprek dat wordt geleid door coördinator Ceciel Funnekotter. De toegang is gratis. Inloop vanaf 19:00.

 

                                                                                                                                                             

Noot voor de redactie:

Heeft u vragen naar aanleiding van dit persbericht of wilt u een redactioneel artikel schrijven over het Odensehuis? Neemt u dan contact op met coördinator Ceciel Funnekotter van Stichting Odensehuis Zutphen. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 - 249 543 43 en via ceciel@odensehuiszutphen.nl. U kunt ook meer lezen op www.odensehuiszutphen.nl

Stichting Odensehuis Zutphen is gevestigd aan de Tengnagelshoek 6, 7201 NE  in Zutphen.

Please reload